Skip to content

Тенекиджийски услуги

Висококачествени Услуги за Дълготрайна Сигурност

Тенекиджийски услуги

Нашите тенекеджийски услуги са създадени, за да осигурят защита и естетика на вашия покрив. Работим с висококачествени материали и предоставяме разнообразие от услуги, които гарантират дълготрайност и функционалност.

 1. Обшиване на комини – Защитата на комините е от съществено значение за предотвратяване на навлизане на вода и увреждания. Ние предлагаме професионално обшиване, което осигурява надеждна защита и дълготрайност.

 2. Обшиване на отдушник – Качественото обшиване на отдушниците гарантира ефективна вентилация и предотвратява навлизането на влага и вредители.

 3. Монтаж на подулучни и надулучни поли – Тези елементи са критични за правилното отводняване на покрива. Нашите специалисти монтират подулучни и надулучни поли с точност и професионализъм, осигурявайки защита от вода и оптимална работа на покривната система.

 4. Подмяна на бордове – Бордовете са изложени на атмосферни влияния и с времето могат да се повредят. Ние предлагаме подмяна на бордове с висококачествени материали, които удължават живота на вашия покрив.

 5. Подмяна на табакери (изход за покрив) – Подмяната на табакери е важна за запазване на функционалността и безопасността на покрива. Нашите услуги включват професионална подмяна и монтаж, за да се осигури надежден изход към покрива.

Цени

Цените на нашите тенекеджийски услуги са по договаряне, в зависимост от специфичните нужди и изисквания на клиента. Свържете се с нас за консултация и индивидуална оферта, която отговаря на вашите очаквания и бюджет. Ние сме тук, за да ви предложим най-доброто решение за вашия покрив.

Нашите Услуги

 1. Проектиране и Планиране: Нашите експерти ще ви помогнат с детайлно проектиране и планиране на новата покривна конструкция, съобразявайки се с вашите нужди и предпочитания.

 2. Избор на Материали: Предлагаме разнообразие от висококачествени материали, които гарантират дълъг живот и отлична устойчивост на вашия нов покрив.

 3. Професионален Монтаж: Екипът ни от квалифицирани специалисти извършва монтаж на нови покривни конструкции с внимание към всеки детайл, осигурявайки сигурност и ефективност.

 4. Гаранционна Поддръжка: След завършване на проекта, ние предлагаме гаранционна поддръжка, за да сте спокойни, че вашият покрив ще остане в перфектно състояние за години напред.

Защо НИКМАР 89?

 • Дългогодишен Опит: С над 30 години опит в строителството и ремонта на покриви, ние сме се утвърдили като надежден партньор.
 • Качество и Професионализъм: Нашата мисия е да предоставяме висококачествени услуги, които отговарят на най-високите стандарти в индустрията.
 • Индивидуален Подход: Разбираме, че всяка сграда е уникална, затова предлагаме индивидуални решения, които отговарят на специфичните нужди на всеки клиент.
 • Конкурентни Цени: Предлагаме отличен баланс между качество и цена, за да получите най-доброто за вашите инвестиции.

Контакт с Нас

Не чакайте, докато проблемите с покрива станат сериозни. Свържете се с НИКМАР 89 днес за безплатна консултация и оферта за нова покривна конструкция. Нашите специалисти са на разположение да отговорят на всички ваши въпроси и да ви помогнат в процеса на избор и монтаж на нов покрив.

Телефон: +359 898 345 821
Имейл: nikmarstroy@abv.bg
Адрес: 1000 София, България

Изберете НИКМАР 89 за надеждно и професионално изграждане на нова покривна конструкция – сигурността на вашия дом е наша приоритет! 

Какво казват клиентите?

Нашата

Мисия

Нашата мисия е да предоставяме висококачествени и надеждни решения за ремонт и изграждане на покривни конструкции, осигурявайки дълготрайна сигурност и удовлетвореност на нашите клиенти.

Имате нужда от помощ?

Нека започнем вашето ново предизвикателство със самочувствие и ентусиазъм. Нашите експерти са готови да ви подкрепят във всеки етап от реализацията му. Обадете се и ли ни пишете чрез формата за контакт.

КОНТАКТИ

София, България

Свържете е с нас и вземете оферта

Име *
Имейл *
Относно *
Съобщение
bramac
isomat
koster
Wienerberger
Кнауф ремонт на покриви
Makita logo
tondach-300x300
hydromat

Надеждно и професионалано изпълнение на   Тенекиджийски Услуги от НИКМАР 89

Call Now Button