Skip to content

Монтаж на улуци и водосточни тръби

Висококачествени Услуги за Дълготрайна Сигурност

Монтаж на улуци и водосточни тръби

Правилният монтаж на улуци и водосточни тръби е от съществено значение за ефективното отвеждане на дъждовната вода и предпазването на вашия дом от влага и структурни повреди. Нашите професионални услуги гарантират качествено изпълнение и дълготрайни резултати.

 1. Демонтаж на съществуващите улуци – Първата стъпка в процеса е внимателното демонтиране на старите улуци. Нашите експерти ще извършат тази задача бързо и безопасно, като същевременно осигуряват, че сградата остава защитена по време на работата.

 2. Доставка и монтаж на американски безшевни улуци – Ние предлагаме доставка и монтаж на висококачествени американски безшевни улуци на цена от 35,50 лв/л.м за над 40 л.м. Тези улуци са известни със своята издръжливост и естетически вид, като осигуряват надеждно и ефективно отвеждане на водата.

 3. Монтаж на водосточни тръби – Освен улуците, ние предлагаме и професионален монтаж на водосточни тръби на цена от 40,00 лв/л.м за над 40 л.м. Тези тръби са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на атмосферни влияния.

 4. Монтаж на водозборно казанче – За по-добра организация и управление на дъждовната вода, предлагаме монтаж на водозборни казанчета на цена от 70,00 лв/бр. Те са практично решение за събиране на дъждовна вода, което може да бъде използвано за различни нужди в домакинството.

Цени

Цените на нашите услуги са конкурентни и отразяват високото качество на материалите и труда, които предлагаме. Всички цени са по договаряне, като ние сме готови да обсъдим вашите специфични изисквания и да ви предоставим индивидуална оферта. Свържете се с нас за професионална консултация и качествен монтаж на улуци и водосточни тръби, които ще осигурят дълготрайна защита и функционалност за вашия дом.

Нашите Услуги

 1. Проектиране и Планиране: Нашите експерти ще ви помогнат с детайлно проектиране и планиране на новата покривна конструкция, съобразявайки се с вашите нужди и предпочитания.

 2. Избор на Материали: Предлагаме разнообразие от висококачествени материали, които гарантират дълъг живот и отлична устойчивост на вашия нов покрив.

 3. Професионален Монтаж: Екипът ни от квалифицирани специалисти извършва монтаж на нови покривни конструкции с внимание към всеки детайл, осигурявайки сигурност и ефективност.

 4. Гаранционна Поддръжка: След завършване на проекта, ние предлагаме гаранционна поддръжка, за да сте спокойни, че вашият покрив ще остане в перфектно състояние за години напред.

Защо НИКМАР 89?

 • Дългогодишен Опит: С над 30 години опит в строителството и ремонта на покриви, ние сме се утвърдили като надежден партньор.
 • Качество и Професионализъм: Нашата мисия е да предоставяме висококачествени услуги, които отговарят на най-високите стандарти в индустрията.
 • Индивидуален Подход: Разбираме, че всяка сграда е уникална, затова предлагаме индивидуални решения, които отговарят на специфичните нужди на всеки клиент.
 • Конкурентни Цени: Предлагаме отличен баланс между качество и цена, за да получите най-доброто за вашите инвестиции.

Контакт с Нас

Не чакайте, докато проблемите с покрива станат сериозни. Свържете се с НИКМАР 89 днес за безплатна консултация и оферта за нова покривна конструкция. Нашите специалисти са на разположение да отговорят на всички ваши въпроси и да ви помогнат в процеса на избор и монтаж на нов покрив.

Телефон: +359 898 345 821
Имейл: nikmarstroy@abv.bg
Адрес: 1000 София, България

Изберете НИКМАР 89 за надеждно и професионално изграждане на нова покривна конструкция – сигурността на вашия дом е наша приоритет! 

Какво казват клиентите?

Нашата

Мисия

Нашата мисия е да предоставяме висококачествени и надеждни решения за ремонт и изграждане на покривни конструкции, осигурявайки дълготрайна сигурност и удовлетвореност на нашите клиенти.

Имате нужда от помощ?

Нека започнем вашето ново предизвикателство със самочувствие и ентусиазъм. Нашите експерти са готови да ви подкрепят във всеки етап от реализацията му. Обадете се и ли ни пишете чрез формата за контакт.

КОНТАКТИ

София, България

Свържете е с нас и вземете оферта

Име *
Имейл *
Относно *
Съобщение
bramac
isomat
koster
Wienerberger
Кнауф ремонт на покриви
Makita logo
tondach-300x300
hydromat

Надеждно и професионалано изграждане на   Улуци и Водосточни Тръби от НИКМАР 89

Call Now Button