Skip to content

Отстраняване на течове

Висококачествени Услуги за Дълготрайна Сигурност

Отстраняване на течове

Течовете могат да причинят сериозни проблеми на вашия дом или сграда, ако не бъдат отстранени своевременно. Нашите професионални услуги за отстраняване на течове са предназначени да локализират и елиминират всякакви проблеми, свързани с проникването на вода, гарантирайки дълготрайна защита и комфорт.

 1. Откриване на източника на теча – Използваме модерна техника и методи за точно локализиране на източника на теча, което ни позволява да предприемем най-ефективните мерки за отстраняването му.

 2. Ремонт на покриви и хидроизолация – След като открием източника на теча, ние предлагаме висококачествени ремонтни услуги, включително подмяна на повредени материали и полагане на нова хидроизолация, за да предотвратим бъдещи проблеми.

 3. Обработка на повредените зони – Всички засегнати зони се почистват и обработват с подходящи материали, за да се осигури дълготрайна защита от вода и други атмосферни влияния.

 4. Консултация и превантивна поддръжка – Предлагаме професионални съвети и решения за превантивна поддръжка, които ще ви помогнат да избегнете бъдещи течове и проблеми с влагата.

Цени

Цените за нашите услуги по отстраняване на течове са по договаряне, в зависимост от сложността на проблема и необходимите материали и труд. Свържете се с нас за безплатна консултация и индивидуална оферта, съобразена с вашите нужди и бюджет. Нашият екип от експерти е готов да ви помогне да се справите с всякакви проблеми, свързани с течове, и да осигури сигурност и комфорт за вашия дом.

Нашите Услуги

 1. Проектиране и Планиране: Нашите експерти ще ви помогнат с детайлно проектиране и планиране на новата покривна конструкция, съобразявайки се с вашите нужди и предпочитания.

 2. Избор на Материали: Предлагаме разнообразие от висококачествени материали, които гарантират дълъг живот и отлична устойчивост на вашия нов покрив.

 3. Професионален Монтаж: Екипът ни от квалифицирани специалисти извършва монтаж на нови покривни конструкции с внимание към всеки детайл, осигурявайки сигурност и ефективност.

 4. Гаранционна Поддръжка: След завършване на проекта, ние предлагаме гаранционна поддръжка, за да сте спокойни, че вашият покрив ще остане в перфектно състояние за години напред.

Защо НИКМАР 89?

 • Дългогодишен Опит: С над 30 години опит в строителството и ремонта на покриви, ние сме се утвърдили като надежден партньор.
 • Качество и Професионализъм: Нашата мисия е да предоставяме висококачествени услуги, които отговарят на най-високите стандарти в индустрията.
 • Индивидуален Подход: Разбираме, че всяка сграда е уникална, затова предлагаме индивидуални решения, които отговарят на специфичните нужди на всеки клиент.
 • Конкурентни Цени: Предлагаме отличен баланс между качество и цена, за да получите най-доброто за вашите инвестиции.

Контакт с Нас

Не чакайте, докато проблемите с покрива станат сериозни. Свържете се с НИКМАР 89 днес за безплатна консултация и оферта за нова покривна конструкция. Нашите специалисти са на разположение да отговорят на всички ваши въпроси и да ви помогнат в процеса на избор и монтаж на нов покрив.

Телефон: +359 898 345 821
Имейл: nikmarstroy@abv.bg
Адрес: 1000 София, България

Изберете НИКМАР 89 за надеждно и професионално изграждане на нова покривна конструкция – сигурността на вашия дом е наша приоритет! 

Какво казват клиентите?

Нашата

Мисия

Нашата мисия е да предоставяме висококачествени и надеждни решения за ремонт и изграждане на покривни конструкции, осигурявайки дълготрайна сигурност и удовлетвореност на нашите клиенти.

Имате нужда от помощ?

Нека започнем вашето ново предизвикателство със самочувствие и ентусиазъм. Нашите експерти са готови да ви подкрепят във всеки етап от реализацията му. Обадете се и ли ни пишете чрез формата за контакт.

КОНТАКТИ

София, България

Свържете е с нас и вземете оферта

Име *
Имейл *
Относно *
Съобщение
bramac
isomat
koster
Wienerberger
Кнауф ремонт на покриви
Makita logo
tondach-300x300
hydromat

Надеждно и професионално    Отстраняване на Течове от НИКМАР 89

Call Now Button