Skip to content

Хидроизолация

Висококачествени Услуги за Дълготрайна Сигурност

Хидроизолация на покриви

Хидроизолацията е ключова за дълготрайността и здравината на вашия покрив. Нашият процес на хидроизолация включва няколко стъпки, за да гарантираме максимална защита от влага и дъжд.

 1. Почистване на основата на покрива – Премахване на прах, мръсотия и други замърсявания, които могат да компрометират качеството на хидроизолацията.
 2. Обработване на язви и компрометирани участъци – Специална грижа за повредените участъци, за да се възстанови целостта на покрива.
 3. Грундиране на покрива с битумен грунд – Подготовка на основата за по-добро сцепление на хидроизолационния материал.
 4. Полагане на един пласт италианска хидроизолация GENERAL MEMBRANE 4.5mm – Качествен материал, който осигурява отлична защита срещу влага и екстремни метеорологични условия.

Цена

Обща цена с включени труд и материали: 24,50 лв/м²

Този процес на хидроизолация гарантира дълготрайна защита и спокойствие за вашия дом. Използваме само висококачествени материали и следваме стриктни стандарти за изпълнение, за да осигурим най-доброто за нашите клиенти. Свържете се с нас, за да направите вашия покрив сигурен и устойчив на влага.

Нашите Услуги

 1. Проектиране и Планиране: Нашите експерти ще ви помогнат с детайлно проектиране и планиране на новата покривна конструкция, съобразявайки се с вашите нужди и предпочитания.

 2. Избор на Материали: Предлагаме разнообразие от висококачествени материали, които гарантират дълъг живот и отлична устойчивост на вашия нов покрив.

 3. Професионален Монтаж: Екипът ни от квалифицирани специалисти извършва монтаж на нови покривни конструкции с внимание към всеки детайл, осигурявайки сигурност и ефективност.

 4. Гаранционна Поддръжка: След завършване на проекта, ние предлагаме гаранционна поддръжка, за да сте спокойни, че вашият покрив ще остане в перфектно състояние за години напред.

Защо НИКМАР 89?

 • Дългогодишен Опит: С над 30 години опит в строителството и ремонта на покриви, ние сме се утвърдили като надежден партньор.
 • Качество и Професионализъм: Нашата мисия е да предоставяме висококачествени услуги, които отговарят на най-високите стандарти в индустрията.
 • Индивидуален Подход: Разбираме, че всяка сграда е уникална, затова предлагаме индивидуални решения, които отговарят на специфичните нужди на всеки клиент.
 • Конкурентни Цени: Предлагаме отличен баланс между качество и цена, за да получите най-доброто за вашите инвестиции.

Контакт с Нас

Не чакайте, докато проблемите с покрива станат сериозни. Свържете се с НИКМАР 89 днес за безплатна консултация и оферта за нова покривна конструкция. Нашите специалисти са на разположение да отговорят на всички ваши въпроси и да ви помогнат в процеса на избор и монтаж на нов покрив.

Телефон: +359 898 345 821
Имейл: nikmarstroy@abv.bg
Адрес: 1000 София, България

Изберете НИКМАР 89 за надеждно и професионално изграждане на нова покривна конструкция – сигурността на вашия дом е наша приоритет! 

Какво казват клиентите?

Нашата

Мисия

Нашата мисия е да предоставяме висококачествени и надеждни решения за ремонт и изграждане на покривни конструкции, осигурявайки дълготрайна сигурност и удовлетвореност на нашите клиенти.

Имате нужда от помощ?

Нека започнем вашето ново предизвикателство със самочувствие и ентусиазъм. Нашите експерти са готови да ви подкрепят във всеки етап от реализацията му. Обадете се и ли ни пишете чрез формата за контакт.

КОНТАКТИ

София, България

Свържете е с нас и вземете оферта

Име *
Имейл *
Относно *
Съобщение
bramac
isomat
koster
Wienerberger
Кнауф ремонт на покриви
Makita logo
tondach-300x300
hydromat

Надеждно и професионалано полагане на  Хидроизлация  от НИКМАР 89

Call Now Button