Попаднахте на добър изпълнител за вашият ремонт на покрив в днешно време

Вие сте на правилното място при необходимост от ремонт на покрив на вашият бизнес обект, вашият дом или на вилата ви…

Сега ще се обадите и ние ще извършим за вас наистина качествен ремонт на покрив на добра цена…

Когато бях малък, се наложи няколко години да живея при баба ми и дядо ми по причини, които са прекалено сложни, за да навлизам в подробности. Подобно на повечето хора от тяхното поколение, баба ми и дядо ми бяха трудолюбиви, доволни и спокойни хора. Дядо ми се беше пенсионирал рано поради трудова злополука (камион тухли се стоварил върху крака му), а баба ми работеше в голям универсален магазин в Лондон. Ненадейното ми пристигане определено предизвикало проблеми с организацията на всекидневието им. Бил съм прекалено малък, за да ходя на училище, а дядо ми – недостатъчно благонадежден, за да ме гледа сам в къщи. (По онова време мъжете не се грижели за децата. Колко се е променил светът.) Баба ми решила да ме вземе под крилото си. Буквално.
И така, тръгнахме заедно на работа. Ходенето с баба беше истинско забавление. От мен се очакваше да стоя мирен и кротък часове наред и тъй като нямах база за сравнение, реших че това е нещо нормално. Открих, че като гледам клиентите – често от безопасното си убежище под едно огромно бюро, – времето минава неусетно и приятно. Така се роди невероятната ми страст да наблюдавам хората.
Майка ми, при която след време се върнах да живея, казваше, че от това нищо няма да спечеля. Не съм толкова сигурен. В началото на кариерата ми наблюдаването на хората около мен ми подсказа, че тези, които се издигат в живота, следват ясно определен модел на поведение. Ако вземем например двама души с еднакви способности, единият от които се облича, мисли и действа, сякаш вече се е издигнал в живота, то точно той ще получи свободното работно място, към което се стреми. Прилагането на практика на този модел на поведение ми посочи кой е най-бързият път нагоре по професионалната стълбица. Тези „правила” са в основата на книгата ми „Правила за работа”, която се превърна в бестселър.
А щом можем да очертаем модели на поведение, които подпомагат лесното придвижване напред и нагоре в кариерата, можем да определим такива и за живота. Като цяло хората се делят на две основни групи: едните очевидно са открили разковничето на успеха, а другите все още се боричкат, но без особен успех. Когато казвам „разковничето” нямам предвид, че са се сдобили с огромно богатство или че са достигнали върха в стресиращата си кариера. Ни най-малко. Мисълта ми е, че са открили разковничето по онзи старомоден начин като моите трудолюбиви баба и дядо. Тези хора са доволни и щастливи във всекидневието си, като цяло се радват на добро здраве и извличат всичко от живота. Онези, които се боричкат напразно, не са толкова щастливи и удовлетворението от живота сякаш им се изплъзва.
Тогава каква е тайната? Отговорът се свежда до един прост избор. Ние всекидневно избираме да вършим опредени неща. Някои от тях ни правят нещастни, а други – щастливи. Наблюдавайки хората, стигнах до извода, че ако следваме няколко основни „правила на живота”, успяваме да постигнем повече, по-лесно се отърсваме от бедите, извличаме от живота повече и същевременно даряваме щастие на околните. Хората, които спазват правилата, носят късмета със себе си, и където се появят, сякаш пръскат светлина. Те притежават неизчерпаем ентусиазъм и с всичко се справят по – лесно.

 

Позвънете заз ремонт на покриви независимо къде се намирате в България. Ние извършваме ремонт на покриви във всички населени места.

 

позвъни 24/7