Търсите ли фирма за ремонт на покриви за теч от покрив в сграда в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Певен, Благоевград, Кюстендил, Дупница, Самоков, Перник, Провадия, Русе, Пазарджик, Враца, Видин, Врачеш, Толбухин?

Търсите ли фирма за ремонт на покриви за теч от покрив в сграда… Позвънете ни по телефона още сега

Няма значение къде сте в България, ние работим в много градове и села – в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Певен, Благоевград, Кюстендил, Дупница, Самоков, Перник, Провадия, Русе, Пазарджик, Враца, Видин, Врачеш, Толбухин и т.н.?

Предлагам ви Правилата на живота. Те не са нито сурови, нито пък тайни, нито трудни. Базират се изцяло на наблюденията ми върху щастливи и преуспяващи личности. Забелязах, че щастливите хора обикновено следват тези правила, а онези, които изглеждат нещастни, не ги следват. Преуспелите личности често дори не забелязват, че следват правилата – то им се удава естествено. Хората с по-малко развита интуиция нерядко чувстват, че нещо им липсва, и прекарват целия си живот в търсене на нещо – обикновено на самите себе си, – което чудодейно ще придаде смисъл на живота им или ще запълни празнината, ремонт на покриви която усещат. Отговорът е съвсем прост – нужни са само няколко незначителни промени в поведението.

Възможно ли е да е толкова лесно? Не, разбира се. Да живееш по Правилата никога не е лесно. Ако беше така, отдавна щяхме да сме го проумели. Нещо, което си заслужава, рядко е толкова лесно. Но хубавото на Правилата е, че са достъпни и ясни за всички. Можете да се прицелите нависоко и да възприемете всички правила ремонт на покриви наведнъж, а може да започнете и само с едно-две. Питате за мен? Аз никога не успявам да направя всичко, както трябва. Криввам от пътя толкова често, колкото и всички останали, но знам точно какво трябва да извърша, за да се върна пак на правия път. Знам какво да направя, за да осмисля живота си.
Наблюдавайки хората, осъзнах, че всички тези Правила на живота са разумни. Аз лично много обичам съветите от сорта на „Бъди предпазлив….”, но не съм сигурен как точно се прави това. Съвет от сорта на „Почисти обувките си преди да ремонт на покриви излезеш” определено ми по-смислено, защото ме подтиква да направя нещо конкретно, и което е по-важно, виждам логиката в него. Между другото наистина смятам, че лъснатите обувки правят по-добро впечатление от прашните.
В тази книга няма да срещнете съвети за лъскане на обувки, нито пък нещо вдъхновяващо и модернистично, което не означава, че тези неща са маловажни. Просто смятам, че е по-добре да ви предложа нещо истинско, отколкото възвишени клишета, които може и да са верни – като например, че времето лекува и че любовта побеждава всички, – но когато човек търси план за действие, не изглеждат особено подходящи.
В тази книга ще намерите добрия старомоден здрав ремонт на покриви разум. Не ви предлагам нищо, което вече да не знаете. Книгата ми не е откровение, а напомняне. Напомням ви, че Правилата на живота са универсални, очевидни, прости. Спазвайте ги, наистина действат.
Ами хората, които не ги спазват и въпреки това преуспяват? Е, сигурен съм, че всички познаваме личности, сдобили се с огромни богатства, които обаче са безскрупулни, неприятни диктатори и които от морална гледна точка са на ръба на общоприетото. Ако искате това, то е постижимо. Аз обаче предполагам, че искате да спите спокойно, да живеете в мир със себе си и да бъдете един достоен и приятен човек. Хубавото е, че това е въпрос на личен избор. Всички ние всекидневно избираме дали да застанем на страната на ангелите или на демоните. Правилата на живота ремонт на покриви ви помагат да застанете на страната на ангелите, но това не е задължително. Аз лично като си лягам вечер, обичам да си правя кратка преоценка на деня и се радвам, когато мога да си кажа: „Да, справил си се отлично”. Тогава се чувствам горд от постигнатото и не съм недоволен от действията и живота си. Обичам да заспивам с чувството, че съм променил нещо, че съм бил мил с хората, че съм дарил малко щастие, че съм се забавлявал и изобщо, че съм се доближил до оценката 10 от 10 за добро поведение.
„Правилата на живота” не са наръчник за печелене на купища пари и постигане на ремонт на покриви невероятни успехи (за целта ще трябва да прочетете „Правила за работа”). Тук става въпрос за вашите съкровени чувства, за влиянието ви върху хората около вас, за това какъв приятел, роднина и партньор сте, какво въздействие имате върху заобикалящия ви свят и какво впечатление ще оставите след себе си.
Ричард Темплар

Правилата за вас

Разделил съм „Правилата на живота” на пет части – лични правила, правила за отношенията ремонт на покриви с вашия партньор, вашето семейство, вашето социално обкръжение (включително колегите и приятелите) и накрая правила за света. това са петте несъзнателни кръга, които всички ние описваме около себе си.
Нека ремонт на покриви започнем с най-важните правила – правилата за нас самите, личните правила, нашите правила. Това са правилата, които ще ни помагат да ставаме от леглото сутрин, да се изправяме срещу света с оптимизъм и да се справяме успешно и безопасно през целия ден, независимо от възникналите пречки. Тези правила помагат да намалим стреса, дават ни правилната нагласа, поощряват ни да поставим собствени стандарти и цели, към които да се стремим.
Предполагам, че ще ви ремонт на покриви се наложи да промените леко правилата, така че да отговарят на вашето възпитание, възраст и положение. Всички си имаме лични стандарти, към които се стремим. Те се различават у отделните хора, но наличието им е жизненоважно. Без тях бихме се носили по течението, без да можем да преценим как се справяме. Поставяйки си определени стандарти обаче, ние изграждаме основата, мястото, към ремонт на покриви което да се завърнем, да отдъхнем и да презаредим батериите. Те са нашият критерий за личния ни напредък.
Но тук не става въпрос само за стандарти, става въпрос за забавление, радост от живота и оптимистична нагласа.

Качествен ремонт на покриви

0898345821