ремонт на покриви в стара загора на добри цени

Ремонт на покриви в Стара Загора на добри цени

За град Стара Загора ние сме вероятно най-добрият изпълнител за ремонт на покриви и изграждане на нови покриви, защото:

  1. интелигентна бригада сме, която адекватно се вмества във вашите финансови възможности. Цените на материалите за покриви са фрапиращо различни. Можем да вземем нещо евтино или нещо непосилно скъпо за почти всички българи. Естествено скъпите материали, които са адекватно използвани превръщат Вашият покрия в една доживотна покривна система. Може да се каже, че един такъв ултра скъп покрив ще ви надживее, а може да надживее и децата ви…. но нека не мечтаем за разточителство. Тъй като ние сме опитни майстори, знаем как дори с най-евтините материали да извършим такъв ремонт на Вашият покрив, че той да няма забележки дълги години. Да не говорим, че един не малък процент от нашите клиенти понякога могат да получат отстраняване на теч и без нови материали или със съвсем малко. Ние не сме обирджий или мошеници, ние влизаме в положение на клиентите ни в Стара Загора, защото сме лично свързани с този град. Можем да Ви свършим работа, която да ви спести много, да предпази Вашият дом от течовете и на братски цени, тъй да се каже.
  2. Ние сме опитни майстори, млади, кадърни и в крак с времето с новите системи за покриви. Можем да предложим качествена и енергична работа, каквато малцина от колегите извършват.
  3. Ние не си играем на ремонт на покриви. Това е сериозно препитание за нас от поколения наред. Повечето от майсторите ни са потомствено обучени – бащите ни, дядовците ни, а имаме случай и пра дядовците на някои от майсторите в нашата бригада да са се занимавали със строителство и конкретно с ремонт на покриви. Държим на доброто си име, авторитет.
  4. Винаги имаме едно наум, че можем да бъдем препоръчани. Имаме случаи, в които години сме работили в даден град на България само по препоръка, защото когато попаднеш на адекватен майстор, а ти си разумен човек, нямакак да не разбереш, че си попаднал на нещо добро и да не го препоръчаш на колеги, познати, роднини.
  5. Ние можем да работим няколко покрива наведнъж, тъй че може да реагираме бързо, без забавяне. Защото сме голяма бригада за ремонт на покриви и имаме сигурни ръководители на майсторите ни. Ние няма за какво да се притесняваме, че ако оставим работниците без надзор на управителя, майсторите ще седнат да пият кафе на покрива и няма да работят почти цялият ден, което се случва на някои колеги. И да не дебне шефа – майсторите работят, защото и те са съвестни, добре подбрани, стойностни хора.
  6.   Ние сме отличници при ремонта на покриви. Не мислете, а се обадете още сега.

 

позвъни 24/7